DALI Maahantuonti pidättää kaikki oikeudet.
All rights reserved to Dali Maahantuonti.

 

Psoriasisyhdistysten kanssa käynnissä oleva yhteistyöprojekti DSM Mon Platin ihonhoitosarjalla

DSM Mon Platin on laadukas sertifioitu ihonhoitotuotesarja, joka toimii terveysministeriön lisenssin alaisena.
Hoitotulokset prosiasis- ja ongelmaiholle ovat saavutettu ainoastaan DSM Mon Platin tuotesarjalla.

Seuraa sivujamme, ongelmaihojen kokemuksia päivitetään lisää testien edetessä.

Mukana yhteistyöpäätöstä tekemässä ollut: DSM Mon Platin Maahantuonti sekä Hämeenlinnan seudun Psoriasisyhdistyksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä sihteeri. Testihenkilöillä on laaja kokemus erilaisista hoitomuodoista ja hoidoista.
Psoriasis-ihoille tehdyt hoidot ja hoidoista kirjatut testihenkilöiden luvalla julkaistut kokemukset:

1. Hoitokerta ja opastus Maahantuonti Dali- hoitolassa, Palokunnankatu 10, 13100 Hämeenlinna. Opastajana Dalia Häggman DSM Mon Platin Maahantuonti ja Helena Mykrä klassinen homeopaatti, SHLI.hom, HELEONNIsta, testihenkilöiden yhteystiedot löytyvät hoitolasta.

2.12.2011 Vesa, sairastanut psoriasista n. 50 vuotta
Saippualla pesu kämmenille. Mutahoito kyynärpäihin sekä käsivarsiin n 15 min, jonka jälkeen Skin relief voide. Kyynärpäät, joissa jo kerran tehty mutahoito tuntuivat hoidon aikana vähän viileiltä, ei kirvelyä. Suurimpiin läiskiin laitettu voidetta. Ei kutinaa iholla hoidon aikana.

2.12.2011 Ritva, sairastanut psoriasista n. 35 vuotta
Mutahoito kyynärpäihin, kirvelyä ja viileää tunnetta iholla, hoito n. 15 min, jonka jälkeen Skin relief voide iholle. Voide iholla miellyttävä, ei kirvelyä eikä kutinaa. Hoidon jälkeen iholla hyvä tunne, ei kirvelyä.

2.12.2011 Matti, sairastanut psoriasista n. 30 vuotta
Saippualla pesu kämmenille. Mutahoito kyynärpäihin, jonka jälkeen Skin relief voide. Ei kutinaa eikä kirvelyä iholla hoidon aikana.

Annettu asiakkaille kotiin mukaan Kylpysuola, jolla hautoa ihoa, Mutasaippua, Mutashampoo, Mutahoito hiuspohjalle, Mutahoito sekä Skin Relief-voide. Sekä ohjeet viikon aikana tapahtuvalle kotihoidolle.

2. Seurantakäynti hoitolassa, keskustelu viikon kotihoidon jälkeen

8.12.2011 Vesa
Mutahoito hiuspohjalle viikon aikana kerran ja samalla tavoin vartalo muta, jonka jälkeen Skin relief voide. Kyynärpäät, joissa jo kerran tehty mutahoito, leesiot irronneet ja iho parempi tämän viikon hoidon jälkeen. Suurimpiin läiskiin laitettu voidetta, kämmenselät paremmat, ei valkoiset. Ei kutinaa iholla.
Hiuspohja aika rauhallinen. Ei kirvelyä päänahan alueella.

8.12.2011 Ritva
Kyynärpäissä ihon hilse poissa, rasvattu joka päivä viikon ajan. Iho on myös vaalentunut. Päänahan hoitoa tehty viikon aikana 3 krt, vartalomutaa 4 krt iholle. Päänahka ei kirvele, miellyttäväntuntuinen.

8.12.2011 Matti
Muta laitettu kyynärpäihin joka tuntui viileältä, ei kirvelyä. Hilse karsta lähti pois, pehmensi ihon. Rasvaa laitettu kyynärpäihin 2 krt viikon aikana.
Päänahkaan laitettu 3 krt mutahoito, joka viilensi. Pientä kirvelyä aiemmin vaurioituneissa kohdissa, mahdollisia pieni haavoja. Pesu päivittäin shampoolla, pehmeänoloinen päänahka. "Möykyt" päänahassa lähes hävinneet, eivät tunnu kammattaessa.
Saippua miellyttävä.

3. Seurantakäynti hoitolassa, keskustelu 17.1.2012 kotihoidon jälkeen

17.01.2012 Vesa
Hiuksissa ei hilseilyä, päänahka normaalinoloinen. Kyynärpääalue hyvännäköinen, rauhallinen. Hoitojakso ollut helppo, ei pakottavaa tarvetta rasvaamiseen tai normaalia enempään hoitamiseen.

17.01.2012 Ritva
Kyynärpäissä ihon hilse pysynyt poissa, tehty mutahoitoja sekä rasvattu . Iho on miellyttäväntuntuinen. Hoito tuntunut mukavalta, koska ei ole tuntunut varsinaiselta hoidolta vain normaalilta ihonpuhdistukselta ja hoidolta.

17.01.2012 Matti
Mutaa käytetty kyynärpäihin, ei kirvelyä. Iho lähes normaali kyynärpäiden kohdalla.
Pesu päivittäin shampoolla, pehmeänoloinen päänahka. Saippua miellyttävä.