Psoriasis ja ongelmaihon hoitopaketti

Tuotepaketti sisältää seuraavat tuotteet:

 • Kuolleenmeren suolaa
 • Kuolleenmeren mutaa
 • Ainutlaatuista mutasaippuaa
 • Skin Relief -voidetta

Suositeltava hoito:

 1. Huuhtele ärtynyt ihoalue päivittäin mutasaippualla.
 2. Levitä Skin Relief voidetta hoidettavalle alueelle päivittäin (lue ensin voiteen mukana tulevat terveys- ja käyttöohjeet).
 3. Levitä Kuolleenmeren mutaa päälle noin kerran viikossa (lue ensin mudan mukana tulevat terveys- ja käyttöohjeet).
 4. Ota Kuolleenmeren suolakylpy kerran viikossa.

Tietoja Skin Relief voiteesta:

Skin Relief -voide on ollut saatavilla jo useita vuosia apteekeissa ympäri maailman. Voide on erityisen suosittu niiden ihmisten keskuudessa, jotka kärsivät kroonisesta ihon ärsytyksestä.

Monen vuoden tutkimuksen ja kehityksen aikana Skin Reliefin valmistus on päivitetty ja parannettu vastaamaan ilmaston muutoksia tutkijoiden löydettyä uusia keksintöjä ja innovaatioita ihon tutkimuksen alalla. Nykyään sitä pidetään tärkeässä roolissa ihon hoidossa monissa maailman maissa. Skin Relief -voiteen korkea laatu saadaan yhdistämällä vallankumouksellisesti Kuolleenmeren mutaan erilaisia vitamiineja ja kasvisuutteita antamaan parasta mahdollista hoitoa vaikeisiin ihosairauksiin.

Hoidot perustuvat erilaisiin periaatteisiin, kuten syväpuhdistukseen ärtyneen ihon parantamiseksi, säilyttämään ihon kosteus samalla, kun ihoa suojataan haitalliselta auringon UV-säteilyltä.

Voidetta käytetään laajasti ihon haavojen, kuten leikkaushaavojen ja turvotuksen hoidossa, jossa se on osoittautunut erityisen tehokkaaksi yhdistettynä suolojen käyttöön. Henkilökohtaisessa pakkauksessa on vaihtoehtoisia tuotteita vaikean ihoärsytyksen pitkän aikavälin kotihoitoon.

Sarja perustuu laajaan käyttökokemukseen Mon Platin -laboratorion ainutlaatuisesta Skin Relief -voiteesta ja edustaa täysin uuden teknologian läpimurtoa.

On olemassa monia eri syitä psoriasikseen ja muihin ihosairauksiin, ja ne voivat vaihdella eri henkilöillä. Sarja on poikkeuksellisen tehokas ja Skin Relief -voide tuottaa hyviä tuloksia säännöllisesti käytettynä. Vaikeimmissa tapauksissa hoito kestää vuosia.

Koostumuksessa on Plantago-uutetta. Plantago harvinainen lääkekasvi, joka on tunnettu lääkinnällisistä ominaisuuksistaan, jotka sopivat erinomaisesti ihon hoitoon. Sillä on myös antibiootti- ja antimikrobisia ominaisuuksia, jotka auttavat estämään ihottumien puhkeamista.

Skin Relief voide sisältää myös:

 • Aloe Vera -uutetta, joka auttaa rauhoittamaan tulehtunutta ihoa.
 • Hevoskastanjaa, joka estää ihottumaa ja toimii antioksidanttina luomien hoidossa.
 • Vihreä teeuutetta, joka auttaa ihoa ja ehkäisee liiallista hapettumista ja ihottumia. Erityinen merkitys vihreällä teeuutteella on yhdisteenä, joka estää entsyymien aktiivisuutta kollagenaasissa, estäen ihon ennenaikaista vanhenemista.
 • Sea Buckthorne (obliphica) öljyä, joka sisältää poikkeuksellisen suuren määrän beetakaroteenia, C, E ja F-vitamiineja ja fosfolipidejä. Sea Buckthorne öljy on erittäin tehokas antioksidantti, ja erityisen tehokas ihosolujen uudistajana ja estämään auringon valon aiheuttamia vaurioita.
 • Salisyylia, joka valmistetaan pajupuun kuoresta, ja se tunnetaan kosmeettisista ja lääkinnällisistä ominaisuuksista, erityisesti hoidettaessa aknea, psoriasista, näppylöitä ja muita ongelmallisia ihosairauksia. Lisäksi se estää bakteereja kulkeutumasta vahingoittuneen ihon huokosiin ja auttaa poistamaan vahingoittuneita ihosoluja, samoin kuin hyökkää voimakkaasti mustapäitä vastaan.
 • Sinkkioksidia, jolla on anti-bakteerisia ominaisuuksia ja siten rauhoittaa ihoa. Vitamiinit nopeuttavat ihon solujen uusiutumista ja estää kuivumista.
 • Vitamiini F, joka estää ihon kuivumista ja siten skaalaa ihon haitallisia muutoksia.
 • E-vitamiinia, joka stimuloi ihon verenkiertoa ja on poikkeuksellisen tehokas antioksidantti.
 • H-vitamiinia (biotiini) ja muita B-vitamiiniperheen ainesosia, jotka estävät ihottumia ja tulehduksia, sisältävät myös pentanolia ja B5- ja B8- vitamiineja.