Ainesosat

Aloe Vera (Aloe Barbadensi) Extract

Aloe Vera on tunnettu ihoa hoitavista ja parantavista ominaisuuksistaan ja se sisältääkin yli 200 erilaista vaikuttavaa aineosaa, kuten entsyymejä, steroleita, vitamiineja (A, B1, B2, B6, B12, C ja E), mono- ja polysakkarideja, mineraaleja ja aminohappoja. Parantava vaikutus syntyykin näiden aineosien yhteisvaikutuksesta. Aloe Vera sisältää myös näitä:

  • Asemannaani, joka on Aloe Veran yksi tärkeimmistä sakkarideista. Auttaa poistamaan myrkkyjä elimistöstä sekä aktivoi elimistön omaa puolustusjärjestelmää. Parantaa solujen vastustuskykyä ja nopeuttaa solujen uudistumista.
  • Saponiinit, jotka luovat vastuksen mikrobeja vastaan sekä puhdistavat luonnollisesti. Antiseptinen vaikutus.
  • Ligniinit, joiden avulla Aloe Vera pääsee vaikuttamaan ihon eri kerroksissa, myös syvimmissä.
  • Salisyylihappo, josta on apua haavojen puhdistuksessa sillä se poistaa kuollutta kudosta. Auttaa myös kipu- ja särkytiloissa.

 

Amino acids

Aminohapot toimittavat tarvittavat proteiinit ihoon ja toimivat myös stabilisoijina. Ne nopeuttavat haavojen parantumista.

Obliphica (Hippophae Rhamnoides) Oil

Tyrnimarja on myös tunnettu parantavista ominaisuuksistaan, se pitää sisällään ennätysmäärän C- vitamiinia. Tyrnimarja sisältää myös B1-, B2, K-, ja P- vitamiineja, antioksidantteja, aminohappoja, lykopeenia, alfa- ja beetakaroteeneja, foolihappoa sekä zeaksantiinia, josta johtuu marjan oranssi väri. Tyrni sisältää yli 100 ertilaista ravintoainetta. Tyrnimarjaöljy pehmentää ja kosteuttaa ihoa sekä auttaa ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä.

Chamomile (Anthemis Nobilis) Extract

Kamomilla estää ihon ärsytystä ja rauhoittaa jo tulehtunutta ihoa. Se edistää haavojen parantumista ja on desinfioiva, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Kamomilla myös estää joidenkin bakteerien ja sienten kasvua. Vaikuttavina aineina ovat bisabololit ja kamatsuleeni. Kamomilla sisältää eteerisiä öljyjä, vitamiineja, orgaanisia happoja ja hivenaineita.

Laveder (Lavendula Angustifolia) Oil

Laventelin ydin on tunnettu virkistävistä ja ihoa tasapainottavista ominaisuuksistaan. Se kosteuttaa, rauhoittaa ja ravitsee ihoa. Laventelin eteeriset öljyt sopivatkin hyvin ihottumien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

Wheat (Triticum Vulgare) Germ Oil

Vehnäalkioöljy sisältää korvaamattomia rasvahappoja, jotka auttavat pitämään solukalvot joustavina, aminohappoja, A- ja E vitamiineja sekä makro- ja mikrosoluja. Tasoittaa juonteita ja ennaltaehkäisee ihon vanhentumista sekä antaa iholle hyvän suojan UV- säteilyä vastaan. Estää hilseilyä ja ärsytystä iholla. Öljy saadaan itävistä vehnän alkioista kylmäpuristamalla. Vehnänalkioöljy on rikkain E-vitamiinin lähde luonnossa.

Dead Sea Salt (Maris Sal)

Kuolleenmeren suola sisältää 26 eri mineraalia, joista tärkeimpiä ovat magnesium, kalium, bromi ja kalsium. Mineraalit ravitsevat ja kirkastuttavat ihoa, vilkastuttavat verenkiertoa, lievittävät lihasjännitystä, rentouttavat sekä auttavat haavojen parantumisessa. Kahtatoista kuolleesta merestä löytyvää mineraalia ei löydy mistään muusta merestä.

Green Tea (Camellia Sinensis) Extract

Vihreä tee sisältää kofeiinia, joka vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja täten auttaa poistamaan turvotusta ja tummia silmänalusia. Suojaa ihoa ennenaikaista vanhentumista vastaan ja auttaa parantamaan tulehduksia, sillä tee uute sisältää runsaasti antioksidantteja.

Pomegrande (Punica Granatum) Extract

Granaattiomena sisältää runsaasti C-vitamiinia, kalsiumia ja rautaa. Vilkastuttaa mikroverenkiertoa, nopeuttaa kollageenin tuotantoa, kosteuttaa, pehmentää ihoa ja ehkäisee pigmenttimuutoksia ja tulehduksia. Suojaa ja ehkäisee ihon kuivumista.

Carrot (Daucus Carota Stiva) Seed Oil

Porkkana sisältää runsaasti A- ja E-vitamiineja sekä antioksidantteja. Kosteuttaa ja suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhentumiselta sekä edistää ihon uusiutumisprosessia.

Dead Sea Mud

Kuolleenmeren mutaa käytetään helpottamaan psoriasista, aknea, niveltulehduksia, lihasjäykkyyttä sekä reumaattista särkyä. Se kirkastuttaa ja kosteuttaa ihoa. Kuolleenmeren muta poistaa epäpuhtauksia ihosta ja vilkastuttaa verenkiertoa.

Panthenol (Provitamin B5)

Pantenoli ( B5-vitamiini) ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja auttaa muita vitamiineja imeytymään. Se pehmentää kuivaa ihoa ja tekee ihon joustavammaksi. Pantenoli myös rauhoittaa ja sillä on ärsytystä lieventäviä ominaisuuksia.

Nettle (Ultrica Dioica)

Nokkonen sisältää runsaasti A-, B-, K- ja C-vitamiineja. Parantaa ja ennaltaehkäisee tulehduksia. Vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Grapefruit (Citrus Grandis) Extract

Greippi puhdistaa ja rauhoittaa ihoa sekä pienentää ihohuokosia. Sisältää runsaasti mm. C-vitamiinia ja flavonoideja. Kosteuttaa ja suojaa ihoa.

Orchid (Orchis Masula) Flower Extract

Orkidea-uute pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Se suojaa ja auttaa parantamaan ärtynyttä ihoa.

Honey extract

Hunaja-uute sisältää runsaasti hivenaineita. Suojaa ja kosteuttaa ihoa.

Coconut (Cocos Nucifera) Oil

Kookosöljy ravitsee , suojaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Auttaa tehokkaasti solujen uusiutumisessa ja parantumisessa.

Avocado (Persea Gratissima) Oil

Avokaadoöljy sisältää runsaasti A-, D- ja E-vitamiineja ja aminohappoja. Rauhoittaa ja ravitsee kuivaa ihoa.

Shea Butter (Butyrospermum Parkii)

Karitevoi tunnetaan sen ravitsevista ja suojaavista ominaisuuksistaan. Auttaa pitämään ihon kimmoisana.

Patcouli (Pogostemon Cablin) Oil

Patchouliöljy ehkäisee tulehduksia tehokkaasti. Se myös nopeuttaa ihosolujen uusiutumista.

Olive (Olea Europaea) Oil

Oliiviöljy on hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa. Oliiviöljy sisältää fitoskvaleenia, joka ylläpitää ihon normaalia kosteustasapainoa.

Pansy (Viola Tricolor) Extract

Orvokki uudistaa ja vahvistaa ihoa. Tulehduksia estävä ja rauhoittava vaikutus.

Kiwi (Actinidia Chinensis) Fruit Extract

Kiivi sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka yhdessä mineraalien kanssa vahvistaa ihoa. Amino- ja hedelmähapot raikastavat ja vahvistavat ihoa sekä tasoittaa pieniä juonteita.

Melon (Mangifera Indica) Root Exrtarct

Melooniuute suojaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tekee ihon pehmeän ja silkkisen tuntuiseksi.

Orange (Citrus Aurantium Dulcis) Extract

Appelsiiniuute edistää solujen uusiutumisprosessia. Suojaa ihoa ympäristön aiheuttamilta vahingoilta, elvyttää ja raikastaa ihoa. Appelsiiniuute myös kosteuttaa ja rauhoittaa.

Passiflora Edulis Seed Oil

Kasvin rauhoittavat ominaisuudet on tunnettu jo muinaisten Asteekkien ajoilta.

Propolis

Propolis eli mehiläiskittivaha on tunnettu antiseptisistä ja tulehduksia estävistä vaikutuksistaan. Sen tiedetään myös vahvistavan pieniä verisuonia.