Jälleenmyyjille

DSM-tuotesarja on moderniin tieteeseen ja tuhatvuotisiin perinteisiin pohjautuva sarja, johon kuuluu tuotteita niin hiuksille kuin iholle.

DSM Mon Platin- ja musta kaviaari -tuotesarjat sopivat niin kampaamoihin kuin kauneushoitoloihin, sekä ammattilaisten käyttöön että kotimyyntiin.

Tutustu tästä tuotekuvastoihin:

mustakaviaari-logo

Musta kaviaari -kuvasto

Parabeeniton ja mineraaliöljytön musta kaviaari tuotesarja.

dsm_logo_white

DSM Mon Platin -kuvasto

Haluatko tietää lisää? Vastaamme mielellään kysymyksiisi - voit ottaa yhteyttä puhelimitse (050 463 4611 tai 03 653 3644) tai allaolevalla lomakkeella.

Oletko kiinnostunut ryhtymään tuotteidemme jälleenmyyjäksi tai haluatko ottaa ne käyttöön hoitolassasi? Rekisteröitymällä nyt asiakkaaksemme, saat käyttäjätunnukset verkkokauppaan, jossa kaikki tuotteet ovat esillä. Tuotemyynnistä asiakkaillesi saat lisäansiota hyvällä katteella!

Yhteydenotto

Ota yhteyttä jos haluat jälleenmyyjäksi.
Tällä lomakkeella voit ilmoittaa yhteystietosi
Lomakkeella ei ole mahdollista tehdä kampaamon ajanvarauksia.

Lue lisää tuotteissa käytetyistä ainesosista sekä siitä, kuinka tuotteilla voidaan saavuttaa tutkitusti erinomaisia tuloksia mm. psoriaksen hoidossa!

DSM-tuoteperheestä

DSM Mon Platin on tieteelliseen tutkimukseen perustuva tuotesarja, joka sopii kaikille, jotka arvostavat luonnollisuutta kosmetiikassa. Kuolleenmeren mutaa sekä mineraaleja sisältävät DSM-tuotteet edustavat nykypäivän kehittyneintä kosmeettista tiedettä. Kaikki tuotteet ovat käyneet läpi tiukan laadunvalvonnan. Kuollutmeri on Israelin ja Jordanin välissä sijaitseva suolajärvi. Se on syvin suolainen vesistö maailmassa. Sen suolaisuus on 33,7%, eli 8,6 kertaa suolaisempi kuin merivesi.

Kuollutmeri on kauneuden ja terveyden lähde, joka on tunnettu jo tuhansia vuosia. Sen syvyyksissä on suuria määriä miljoonien vuosien kuluessa kertyneitä mineraalitiivistymiä.

Maailman ravinnerikkain luonnon lähde, Kuollutmeri, sisältää suuria määriä kaliumia, natriumia, kloridia ja magnesiumia. Aikojen alusta saakka sen maine on houkutellut vierailijoita eri puolelta maailmaa käyttämään hyödykseen sen iholle terveellisiä ja kaunistavia vaikutuksia.