1890473 10202749552212153 479274414 o

Dalia Häggman

Olen toiminut kampaamoalan yrittäjänä vuodesta 1998, DALIn perustin vuonna 2001.

Mielestäni laadukkaan asiakaspalvelun yhteydessä käytettävillä tuotteilla on iso merkitys siksi, että ammattilainen löytää asiakkaalle sopivat tuotteet ja kykenee opastamaan niiden käytössä myös kotihoidossa.

Tuotteita tarvitaan laaja valikoima. Ei riitä, että on shampoo värjätyille hiuksille, sillä värjättyjä hiuksia on monenlaisia. Vahvoille hiuksille käy erilaiset tuotteet kuin ohuille ja hennoille hiuksille, sekä päänahan ongelmiin on omat erityiset tuotteensa.

Etsin pitkään tuotesarjaa, joka vastaisi laadultaan ja monipuolisuudeltaan kriteereitäni ja jotka soveltuisivat ammattikäyttöön. Kun tutustuin DSM Mon Platin -tuotesarjaan, vakuutuin sen laadusta. Pitkien neuvotteluiden jälkeen aloitin DSM:n maahantuonnin Suomeen yksinmyyntioikeudella vuonna 2008.

Olen osallistunut DSM tuotesarjalla menestyksekkäästi kosmetiikka-alan ammattilaismessuille useita kertoja.
Tuotesarja on on ollut apuna monien erilaisten iho-ongelmien hoidossa.

Asiakkaiden antama runsas positiivinen palaute sarjan tuotteiden toimivuudesta sekä hyvät tulokset vaativien hoitojen osalta ovat kannustaneet minua laajentamaan palvelutarjontaamme, ja niinpä vuonna 2013 perustin kampaamon lisäksi kauneushoitolan ja koulutustilan.

Pian huomasin, että ratkaisu oli erinomainen ja kannustavat asiakkaat antoivat parasta mahdollista palautetta.

Myöhemmin yhdistin kauneushoitolan ja kampaamon, kun sopivat tilat löytyivät Palokunnankadulta, aivan Hämeenlinnan keskustasta. Liikkeen nimi syntyi yhdistämällä molemmat aiemmat nimet, DALIsta ja DALIn Hoitavasta Merestä tuli DALI Hoitava Meri.

Liikkeen sisustus on suunniteltu liikkeen nimi ja toiminta huomioiden. Isot näyteikkunat katutasolla oli pitkäaikainen haaveeni ja ikkunoiden teippaussuunnitelmat olivat jo valmiina mielessäni.

Ison ja vaativan remontin tuloksena tarjoamme nyt moderneissa tiloissa ylellistä palvelua laatua arvostaville.

Kaikki hoidot toteutetaan asiakkaiden ihon, hiusten ja hiuspohjan tarpeiden mukaan. Seuraavaa askelta odottaessa...

Meiltä saa:
Hiuspalvelut
Kosmetologiset hoidot
Meikkaukset
Hieronnat
Kosmetiikka tuotteet ja
Koulutuksen

DSM Mon Platin historiaa

Maailmankuulun Mon Platin on Mizrahi perheen perustama, joiden muinaiset reitit ulottuivat Israelista Persian Azerbaidzaniin ja itäiseen Turkkiin, Urmia järveltä Van järvelle.

Monien sukupolvien ajan perheen esi-isät harjoittivat korujen valmistamista, luoden valikoiman koruja ja koristeellisia esineitä jalometalleista, kuten kullasta.

Yli sata vuotta sitten he palasivat takasin Israeliin ja asettuivat aloilleen. He jatkoivat ammattinsa harjoittamista sopeutuen nopeasti siihen aikaan pieneen juutalaiseen yhteisöön, samalla edistäen sen teollista ja kaupallista kehittymistä.

Perheen pää, Elisha Mizrahi, viisaasti kehitti perheensä tietämystä ja ammattitaitoa metallinkierrätyksen kukoistavaan liiketoimintaan ja monimuotoisten metalliseosten valmistukseen, joita käytettiin eri teollisuuden aloilla nuoressa, mutta kasvavassa Israelissa.

Estetiikka ja käytäntö kietoutuvat yhteen

Noin kaksikymmentä vuotta sitten uusi sukupolvi Mizraheja päätti kehittää uuden suunnan, astumalla tuoreelle ja uudelle alueelle, siltikin kunnioittaen perheen perinteitä.

Mon Platinin perustaminen mahdollisti uuden sukupolven Mizrahien tuoda yhteen heidän kattavan, vuosisatojen aikana kertyneen tietämyksen ja rakkauden maata ja ihmisiä kohtaan sitoutumalla uuteen ja innovatiiviseen ammatilliseen suuntaan, jonka tavoitteena on valmistaa hienojakoisia, mutta myös tehokkaita kosmeettisia tuotteita.

Koruvalmistajien tietämys ja ominaisuudet, kuten tarkkuus, luotettavuus, ammattimaisuus, taiteellisuus ja rakkaus kauneutta kohtaan sekä esteettisyys ovat siirtyneet sukupolvelta toiselle jatkaen luovuuden ja kauneuden pitkäaikaisia perinteitä.

Alku ei ollut helppo. Vuosien kokeilu kehityslaboratorioissa johtivat uusiin keksintöihin ihon hoidossa (Mon Platin vastustaa eläinkokeita). Vastineeksi nämä löydöt ovat johtaneet innovatiivisten tuotteiden kehittämiseen, jotka ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta, johtaen uusiin läpimurtoihin ja muuttaen Mon Platinin kansainväliseksi brändiksi joka tunnetaan rohkeudesta, innovatiivisuudesta ja luomisen ilosta.

Tällä hetkellä ensimmäisen ja toisen Mizrahi sukupolven johtama Mon Platin toimittaa maailmanlaajuisesti 64 maahan tuotteitaan.

Mon Platin tuotteet valmistetaan kahdessa uusinta teknologiaa käyttävissä tehtaissa, tuottaen lähes 400 erilaista tuotetta kauneusteollisuudelle, asiantunteville kampaajille, kosmetiikka myymälöille sekä asiantunteville kauneushoitoloilla